Pogoji Poslovanja

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Vabimo vas, da si pazljivo preberete splošne pogoje poslovanja spletne trgovine, saj vas zavezujejo s trenutkom, ko vstopite vanjo. Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh spletne trgovine. V primeru, da se s ponujenimi splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ogleda strani in nakupa prek naše spletne trgovine ne opravite. Šteje se, da ste z vsakim ogledom ali s transakcijo, opravljeno prek spletne trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev. Splošne pogoje bomo redno ažurirali in bodo v vsakem trenutku v svoji najnovejši in veljavni različici v celotnem besedilu dostopni vsakomur brez težav.

Pridružujemo si pravico do kakršnihkoli sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave.

Splošno

Cene in ostale ugodnosti veljajo na dan oddaje naročila. Cene vključujejo DDV. Prepovedani so nakupi z namenom preprodaje blaga. Račun o opravljenem plačilu kupnine bo kupec prejel ob prevzemu blaga.

Dostava blaga

Izdelki so v postopku izdelave in zato še niso na voljo za odpošiljanje. Čas dobave in odpošiljanje lahko varirajo glede na zalogo. Dobavni rok je 20 dni.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je DHL. Strošek dostave je 5,99€ in se bo izpisal ob zaključku vašega naročila ter bo zaveden na računu, ki ga boste prejeli skupaj z naročenimi izdelki. Stroški poštnine so obračunani po trenutnem veljavnem ceniku DHL. Naročeno blago bo dostavljeno v roku 20 delovnih dni, razen v izrednih razmerah.

Potek naročila

Postopek naročila je potrošniku prijazen, varen in hiter. Registracija ni pogoj za spletno naročanje.

Način plačila

Ob zaključevanju nakupa lahko v blagajni izberete samo en način plačila in sicer: plačilo preko bančnega nakazila.

Vračilo blaga

Kot kupec imate pravico odstopati od pogodbe v 14 dneh od prevzema blaga tako, da pošljete pisno obvestilo na naslov KSPM d.o.o., Močile 1a, 8342 Stari trg ob Kolpi. Tej pravici se ne morete vnaprej odpovedati.

Zaupnost in varovanje osebnih podatkov

KSPM d.o.o., Močile 1a, 8342 Stari trg ob Kolpi bo podatke, pridobljene od uporabnikov, pridobivalo, hranilo in drugače obdelovalo le za naslednje namene:

  • administracija portala;
  • statistične raziskave (skupno število uporabnikov, število novih uporabnikov na določeno časovno enoto ipd.).

Podatki bodo varovani skladno z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretjim osebam.

Podjetje KSPM d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane podatke hranilo le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani.

Na podlagi pismenega zahtevka preko e-pošte info@kspm.si bo uporabniku omogočena pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

Avtorske pravice

Vse pravice so pridržane. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del spletne trgovine kspm.si razen v primeru izrecne in pisne odobritve s strani podjetja KSPM d.o.o.